Sport

Trei meciuri, trei victorii într-o zi pentru o tenismenă româncă!

 

La turneul ITF de la Indian Harbour Beach, din Florida, dotat cu premii de 60.000 de dolari, tenismena Irina Bara (23 de ani, locul 170 în clasamentul WTA) a disputat nu mai pouțin de trei meciuri într-o singură zi! Mai întâi, în proba de dublu, Irina Bara și coechipiera sa Silvia Soler-Espinosa (Spania) au câștigat – cu 7-6 (1), 6-3 – semifinala împotriva americanelor Sophie Chang și Alexandra Mueller, apoi s-au impus și în finală, 6-4, 6-2, în fața altor americance, Jessica Pegula și Maria Sanchez. Pentru Irina a urmat semifinala de simplu, contra celei de-a patra favorite, Taylor Townsend (SUA, 113 WTA), pe care și-a adjudecat-o la mare luptă, cu 6-7 (5), 7-5, 7-5, după trei ore și 27 de minute. Grație acestui rezultat, tenismena noastră a urcat până pe locul 151 WTA.

Astăzi, de la orele 17.00 (ora României), Irina Bara va disputa finala de simplu, împotriva americancei de 19 ani Caroline Dolehide (135 WTA), învinsă greu de Simona Halep (1-6, 7-6, 6-2) în turul al treilea de la Indian Wells, în 12 martie, anul acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare