Sport

Transferuri SURPRIZĂ la Dinamo și FCSB!!!

 

Abia s-a încheiat play-off-ul Ligii 1, cu suspansul menținut de… TAS, că echipele noastre calificate în cupele europene au și început achizițiile.

Continuând încă un sezon la FC Dinamo, antrenorul Cosmin Contra l-a convins pe veteranul mijlocaș portughez Filipe Teixeira, care prima dată în România a evoluat la FC Brașov, să se alăture „haitei”, după cum a aflat libertatea.ro. El este la final de contract cu Astra Giurgiu, după Cupa României urmând a părăsi gruparea patronată de Ioan Niculae.

Aceeași sursă a relatat că FCSB, cu Nicolae Dică în fruntea staff-ului tehnic după plecarea lui Laurențiu Reghecampf la Al-Wahda, în Emiratele Arabe Unite, va miza în sezonul viitor pe cuplul de fundași centrali de la CFR Cluj. După ce Ionuț Larie s-a înțeles de săptămâna trecută cu Gigi Becali, se vehiculează că tânărul Răzvan Horj îl va urma la echipa „roș-albastră”, negocierile dintre părți fiind avansate.

Brașoveanul Gabi Tamaș își va lua „la revedere” de la Steaua, potrivit jurnaliștilor de sport din București.

CITEȘTE ȘI: Becali anunță un nou antrenor la FCSB


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button