Sport

Transferul lui Ianis Hagi la Viitorul întârzie

 

Oficialii Fiorentinei au explicat motivul pentru care nu au ajuns la un acord cu Gică Hagi pentru transferul definitiv al lui Ianis la Viitorul Constanța. Reprezentanții grupării viola au transmis că nu se înțeleg în privința procentelor pe care urmează să le păstreze din drepturile federative ale lui Ianis.
„Vrem să păstrăm undeva între 20 și 25% din drepturile federative”, au anunțat oficialii toscanilor, potrivit Fiorentina News. Această condiție nu a fost însă acceptată momentan de Gică Hagi, motiv pentru care oficializarea transferului întârzie, deși a mai fost anunțat deja ca și făcut de Viitorul. Reamintim că Viitorul a comunicat oficial că a făcut o oferta de 2 milioane de euro pentru a-l răscumpără pe Ianis Hagi. Este exact suma încasată de Viitorul în urmă cu un an și jumătate, când Ianis a fost cedat la Fiorentina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare