Sport

Tot cu Ryde?!…

 

Alexandru Dedu, președintele FRH, a menționat după Mondialul din Japonia, unde România a dezamăgit, ocupând locul 12, că mizează în continuare pe selecționerul Tomas Ryde, extrem de contestat, atât de specialiștii din țara noastră, cât și de fanii handbalului feminin de la noi.

Situația suedezului va fi discutată, probabil, în ședința Comisiei Tehnice de la FRH programată a avea loc în data de 6 ianuarie 2020, iar o decizie nefavorabilă a  acesteia în privința lui Ryde l-ar putea determina pe Dedu să-l demită. De văzut…

Oricum, unul dintre antrenorii români vizați să-i ia locul suedezului, Adrian Vasile (CSM București), a declarat pentru Eurosport că este exclus să le preia pe „tricolore” începând cu turneul preolimpic din martie, întrucât este sub contract cu reprezentativa Muntenegrului, ca secund al lui Per Johansson, până la finele anului viitor.

O variantă din ce în ce mai vehiculată pentru postul de selecționer este Florentin Pera, de la campioana SCM Rm. Vâlcea.

Se știe, echipa națională de handbal feminin a României va participa la turneul preolimpic de la Podgorica, urmând a întâlni formațiile Coreei de Nord (20 martie), Norvegiei (21 martie), Muntenegrului (22 martie). Pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Neagu & Co. trebuie să se claseze pe unul din primele două locuri.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare