Sport

TOKYO 2020. Vlad Dascălu, APROAPE de medalia de bronz! Alte rezultate ale românilor…

 
La mountainbike, Vlad Dascălu, reprezentantul României, a terminat astăzi pe locul 7 cursa de 28,25 de kilometri de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. „Tricolorul” nostru a sperat la o medalie de bronz, obţinută într-un final de David Valero Serrano (Spania), care a fost mai rapid cu 15 secunde.

Vlad Dascălu a terminat cursa la 49 de secunde în spatele lui Thomas Pidcock (Marea Britanie), noul campion olimpic. Ciclistul nostru, în vârstă de 23 de ani, a încheiat proba în 1.26.03.

– Robert Glință și David Popovici vor intra marți dimineața în bazin în lupta pentru medalii. Cei doi vor concura în finalele de 100 m spate (Glință – de la ora 4.59) și 200 m liber (Popovici – de la ora 4.43). În vârstă de doar 16 ani, Popovici a obținut al 7-lea timp în semifinale, în timp ce Glință l-a bifat pe al 8-lea.

– Felix Duschampt, reprezentul României în cursa de triatlon, a încheiat pe locul 36, la peste 4 minute față de învingătorul Kristian Bulmmenfelt (Norvegia).

– Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul 2 în proba de simplu la Jocurile Olimpice. Nu a avut şanse în faţa reprezentantei Cehiei, Marketa Vondrousova, scor 1-6, 3-6.

– Perechea Monica Niculescu / Raluca Olaru a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale probei de dublu feminin a turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Româncele au fost întrecute, cu 7-6 (3), 7-5, de duo-ul australian Samantha Stosur / Ellen Perez, după un meci de peste două ore.

Se știe, până în prezent, România a cucerit o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, argint, prin Ana Maria Popescu (Brânză), la spadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare