Sport

Tâmpa Open – prima etapă a Campionatului Național la padel are loc la Braşov

Tâmpa Open – prima etapă a Campionatului Național la padel. De la finalul anului 2022, Braşovul are cel mai mare centru de padel acoperit din România. La finalul acestei săptămâni, Padel Palace va găzdui Tâmpa Open, prima etapă a campionatului național la padel. Vor fi trei categorii, masculin, feminin şi mixt, la start fiind 57 de echipe.

„Ne bucurăm că vom avea o afluență bună de echipe la această primă etapă de Campionat Național. Brașovenii răspund pozitiv la această nouă oportunitate și pot spune că în doar două luni de la deschidere, numărul jucătorilor de padel din Brașov aproape s-a dublat, acum depășind 100. Este un sport simplu de jucat, indiferent de vârstă sau de condiţia fizică și o formă deosebită de socializare și petrecere a timpului liber prin sport, mai ales că la Padel Palace găsiți și CrossFit”, a declarat Nicolae Rozorea, director tehnic și jucător Padel Palace.

Tâmpa Open va debuta mâine, la ora 17.00, finala mare la masculin fiind programată duminică, la ora 15.00. Intrarea este liberă.

FOTO: Padel Palace


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare