Sport

Tamaș va juca în Liga 2

Tamaș va juca în Liga 2

Fotbalistul născut în Brașov a semnat astăzi un contract valabil până în 15 iunie cu Concordia Chiajna.

Fundașul în vârstă de 39 de ani avusese mai multe oferte din Liga 1, dar a preferat formația din eșalonul secund din județul Ilfov.

„Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu președintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate. E un club la care nu există o oră întârziere la salarii. De când m-am întors în țară, nu a fost club care să fie la zi cu salariile. Niciodată nu am luat banii lunar. Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna, m-am crucit. Este una extraordinară. Aș spune în primele cinci din țară, după cea a celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova și U Craiova. Totul e la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a declarat Gabi Tamaș, potrivit Liga2.

Despre FC Brașov, unde s-a antrenat după despărțirea de Petrolul Ploiești, Tamaș n-a (mai) zis nimic. El a fost dorit insistent de gruparea finanțată, în principal, de Primăria Brașov, atât de președintele Marian Mitran, cât mai ales de antrenorul Dan Alexa.

Concordia Chiajna și FC Brașov sunt vecine în clasamentul Ligii 2. „Vulturii verzi” și „galben-negrii” au câte 23 de puncte, situându-se pe locurile 9, respectiv 10. De poziția a 6-a, care duce în play-off, le despart 3 puncte.

Tamaș va juca în Liga 2

Iată cum l-a prezentat Concordia Chiajna:

„BUN VENIT, GABRIEL SEBASTIAN TAMAȘ!
Internaționalul român în vârstă de 39 ani este unul dintre cei mai titrați jucători ai noștri. În CV a bifat echipe precum GALATASARAY ISTANBUL, SPARTAK MOSCOVA, CELTA VIGO, HAPOEL HAIFA, AUXERRE, WEST BROMWICH, WATFORD, CFR CLUJ, STEAUA BUCUREȘTI, ASTRA GIURGIU și FC VOLUNTARI. Gabriel Tamas a îmbrăcat tricoul echipei naționale a României de 66 de ori, reușind să marcheze de 3 ori. La capitolul trofee câștigate, acesta are o colecție impresionantă de titluri. E campion al României cu Steaua București. A cucerit Cupa României cu Dinamo București în trei rânduri și o dată cu Steaua București. Are și o Supercupă a României, tot cu Steaua București. La nivel internațional, Gabriel Tamaș s-a impus cu echipa Hapoel Haifa, câștigand Cupa și Supercupa Israelului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] ar fi motivul real pentru care fundașul central brașovean Gabi Tamaș a decis să semneze cu Concordia Chiajna?!… Evident că oferta salarială consistentă a contat […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare