Sport

SURPRIZĂ. Director sportiv la FC Dinamo e…

 

De la 1 iulie a.c., FC Dinamo are un nou director sportiv, care trece în subordinea managerului general Ionel Dănciulescu.

Fostul arbitru ieșean Anton Heleșteanu (48 de ani) intră în staff-ul administrativ al „câinilor”, el fiind director sportiv la FC Botoșani în ultimii 5 ani. A mai fost președinte executiv la FC Vaslui și director general la ASA Tg. Mureș.

„Dinamo reprezintă, pentru mine, împlinirea unui vis de adoslescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir și îl susțin. Cunosc și înțeleg foarte bine ce înseamnă istoria și tradiția acestui club. Repet, am această convingere pentru că este o diferență între a cunoaște și a înțelege. După un ciclu de 5 ani la FC Botoșani, unde cred că echipa din Moldova a realizat lucruri importante în fotbal și a ajuns până în cupele europene, mi-am dorit ceva mai mult, o provocare mai mare. Un mesaj pentru suflarea dinamovistă? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferată a lui Esenin. După o viață de om, ea nu s-a scufundat, așa cum mulți au vrut în fiecare an”, a declarat Anton Heleșteanu pentru site-ul oficial al FC Dinamo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare