Sport

Surpriză. De ce s-a apucat Alisia Boiciuc (Corona Brașov) de sport / Provocare vizavi de Cristina Neagu

Surpriză. De ce s-a apucat Alisia Boiciuc (Corona Brașov) de sport.

Tânăra handbalistă de la Corona Brașov, născută pe 20 iulie 2005 la Sighetu Marmației, a fost din nou convocată de Florentin Pera la prima reprezentativă a României – Detalii, AICI.

Medaliata cu bronz la Campionatul European U19, Alisia Boiciuc a dat o serie de declarații interesante pentru marapress.ro, la începutul ascensiunii sale în elita handbalului mondial.

Surpriză. De ce s-a apucat Alisia Boiciuc (Corona Brașov) de sport

M-am apucat de sport nu de bună voie, ci pentru că eram foarte grasă și mama mea a vrut să slăbesc. Prima dată am mers la baschet, unde am început să plâng, pentru că mi se părea un sport care nu mi se potrivește. Mama m-a luat de acolo și m-a dus la volei, unde mi-a plăcut la început, dar după aceea a devenit monoton. Într-un final am ajuns la handbal, m-am îndrăgostit cu adevărat de acest sport și am știu că mi se potrivește mănușă”, a destăinuit Alisia Boiciuc, conform sursei citate.

Ea a vorbit și despre Cristina Neagu, spunând că este o onoare pentru ea să fie comparată cu cea mai valoroasă handbalistă din lume. Ca o paranteză, și Neagu și-a început cariera la nivel de senioare în orașul de la poalele Tâmpei, adusă fiind, de la București, de Mariana Tîrcă.

„Vreau să trag tare și, de ce nu, să o întrec pe Cristina Neagu, dar pentru asta trebuie să muncesc foarte foarte mult. Sunt conștientă ca trebuie să fac niște sacrificii pentru a-mi îndeplini visul. Obiectivul meu în carieră este să devin cea mai bună jucătoare din lume și să mă întrec pe mine zi de zi, muncind și crescând în valoare”, a subliniat Alisia Boiciuc, care a mărturisit că echipa sa preferată din handbalul mondial este Esbjerg (Danemarca).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare