Sport

Super-bonus din partea WTA pentru Simona Halep

 

Simona Halep a reuşit să-şi asigure o sumă impresionantă din partea Asociaţiei de Tenis Feminin (WTA), întrucât s-a prezentat şi la turneul de la Beijing, sportiva noastră fiind eligibilă pentru a încasa „super-bonusul” din partea WTA. În fiecare an, WTA răsplăteşte jucătoarele de top care participă la turneele importante din categoriile Premier 5 şi Premier Mandatory. Prin această practică, WTA doreşte să se asigure că cele mai importante jucătoare participă la turneele de top. De multe ori se ajunge însă în situaţia ca ele să meargă la turnee doar pentru a rămâne în calculele pentru super-bonusul oferit de WTA şi pierd în primul tur.
Simona a disputat toate turneele Premier Mandatory (Indian Wells, Miami, Madrid şi Beijing) şi a mers la 4 din cele 5 din categoria Premier 5 (Roma, Toronto, Cincinnati şi Wuhan – a absentat doar la Dubai), fiind astfel eligibilă la limită.
Dacă va termina anul pe locul 2 WTA, Simona va primi 600.000 de dolari, iar suma va scădea la 550.000 de dolari dacă va încheia pe locul trei. WTA o va răsplăti cu 400.000 de dolari dacă va încheia pe locul 4 sau 5. Suma va creşte la 900.000 de dolari, dacă va termina anul pe primul loc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button