Sport

STUDIU. Cine va juca finala Mondialului din Rusia?!…

 

Finala Cupei Mondiale de fotbal, care se va disputa la Moscova în data de 15 iulie, va opune reprezentativele Braziliei și Germaniei, după cum au prevăzut statisticienii Universității din Innsbruck (Austria).

În studiul lor, cercetătorii au ținut cont de o serie de parametri, precum rezultatele din ultimele partide amicale, tragerea la sorți, dar și cotele afișate de 26 de site-uri de pariuri.

Astfel, cea mai probabilă finală, în proporție de 5.5%, va fi între Germania și Brazilia. Acum 4 ani, cele două echipe naționale s-au confruntat în semifinalele Mondialului, „panzerele” impunându-se cu 7-1.

Potrivit aceleiași surse, cele mai mari șanse de a cuceri Cupa Mondială din Rusia le are Brazilia, cu 16.6%. Germania, deținătoarea trofeului, este creditată cu 15.8% șanse, fiind urmată în ordine de Spania (12.5%), Franța (12.1%) și Argentina (8.4%).

Statisticienii Universității din Innsbruck au prevăzut în 2010 că Spania va deveni campioană mondială în Africa de Sud, iar 4 ani mai târziu au „ghicit” trei dintre cele 4 semifinaliste.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button