Sport

„Stegarii” merg din nou în Oltenia

  • logomytex.png
 

Pandurii Tg. Jiu și FC Brașov vor deschide mâine, de la ora 18.30, etapa a 31-a a Ligii 1. Meciul este unul extrem de important pentru ambele grupări aflate în luptă directă pentru menținerea în primul eșalon. 

„Deplasarea de la Tg. Jiu trebuie încununată cu un succes. Trebuie să luăm cele trei puncte. Încrederea pe care o am mi-a fost transmisă de starea de spirit a băieților, de evoluțiile din ultimul timp și de faptul că am reușit să ajungem de multe ori în fața porților adverse. Va fi un joc de angajament, va fi agresivitate pe teren și sunt convins că echipa noastră va avea determinare. Vreau să controlăm jocul, să dictăm ritmul. Sunt convins că putem și vom face tot ce ține de noi pentru a câștiga. Suntem mai înfometați, avem mai mare nevoie de cele trei puncte decât adversarii. Dacă vom câștiga la Tg. Jiu, atunci vom putea începe să facem calcule. Acum nu ne gândim decât la confruntarea de vineri. Acest meci poate semăna cu cel de la Craiova. Sper să se repete și rezultatul”, a declarat ieri antrenorul Adrian Szabo. 

Pentru „secundul” formației de la poalele Tâmpei, Laszlo Balint, meciul va reprezenta o reîntâlnire cu tehnicianul Edi Iordănescu, cel care se ocupă acum de Pandurii Tg. Jiu. În sezonul 2012-2013, pe când antrenau pe Unirea Tărlungeni, respectiv Fortuna Brazi, în Liga 3, cei doi s-au duelat pentru promovare, iar la final câștig de cauză a avut Balint. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button