Sport

Start perfect pentru „lupi” în duelul cu SC Miercurea Ciuc. Seria a debutat cu un meci superb la Patinoarul „Olimpic”

Start perfect pentru „lupi”. Seria Corona Braşov – Sport Club Miercurea Ciuc, din sferturile Erste Liga, a debutat spectaculos. Cu tribunele Patinoarului „Olimpic” pline, „lupii” şi-au trecut fanii prin toate stările. Dar în final s-au impus cu 6-5, după prelungiri.

„Lupii” au arătat din nou un joc ofensiv excelent, însă ciucanii au fost ţinuţi în joc de portarul Rylan Toth. Canadianul ori nu este în formă, ori aceasta îi este valoarea. Oricum, el nu oferă încrederea pe care o dau Patrik Polc sau Zoltan Toke. Rămâne de văzut dacă şi antrenorul Dave MacQueen a observat acest aspect şi îşi va corecta greşeala de a începe cu Toth în poartă.

Ar mai fi de apreciat faptul că, deşi au fost provocaţi constant de adversari, hocheiştii Coronei şi-au văzut de treabă şi nu au ripostat. Un plus pentru Garrett Clarke la acest capitol, canadianul fiind cunoscut pentru ieşirile care de multe ori costă scump.

Start perfect pentru „lupi”. „Roller Coaster” la Patinoarul „Olimpic”

Disputa de aseară a început prost pentru gazde. După primele trei minute, ciucanii conduceau cu 2-0. În doar 10 secunde, Stach şi Sofron au marcat în poarta lui Toth, cu largul concurs al portarului canadian. „Lupii” nu au acuzat însă şocul şi au revenit. Kovacs a redus din diferenţă în minutul 12. Apoi Schaber şi Sills au stabilit scorul primei reprize, 3-2 pentru formaţia braşoveană. Partea a doua a debutat cu o altă gafă a lui Rylan Toth, care a încasat din nou un gol parabil, la şutul lui Peter Balazs. Imediat, ciucanii au trecut în avantaj, 4-3, Milan punctând simplu, din pasa lui Stach. Roller coaster-ul de la Patinoarul „Olimpic” a continuat însă şi în perioada a treia. Domingue a egalat la 4 în minutul 49. Apoi, cu un minut şi 35 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar, Schaber a reuşit un gol în inferioritate şi Corona era favorită la victorie. Doar 15 secunde a durat însă bucuria braşovenilor, Sallo marcând pentru 5-5. S-a intrat astfel în prelungiri, unde acelaşi Schaber, servit ideal de Koger, a stabilit scorul final, 6-5.

Start perfect pentru „lupi”. Astfel, Corona conduce cu 1-0 în seria care se dispută în sistemul cel mai bun din 7 partide. Meciul 2 va avea loc diseară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul „Olimpic” şi se anunţă din nou o atmosferă de 5 stele.

Foto: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] din orice poziţie. Practic, orice şut important al ciucanilor s-a transformat în gol. Dacă în primul meci atacul Braşovului a fost la înălţime şi a acoperit gafele portarului, aseară nici ofensiva nu […]

1 an în urmă

[…] trezit Dave MacQuuen. După ce a avut noroc cu atacul şi apoi le-a facut cadou victoria ciucanilor prin titularizarea lui Rylan Toth, antrenorul Coronei […]

Back to top button