Sport

SR Brașov – spre play-off-ul Ligii 3

SR Brașov – spre play-off-ul Ligii 3.

Echipa susținătorilor „stegari” va juca sâmbătă, de la ora 15.00, la Păulești, primul meci oficial din 2023. Cu un nou antrenor principal, Ionuț Pârvu, „galben-negrii” vor să câștige pentru a se menține, cu șanse, în cursa pentru play-off.

SR Brașov – spre play-off-ul Ligii 3

SR Brașov se află pe locul 4 în clasamentul Ligii 3 – Seria a 5-a, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regular. Este ultimul de play-off.

Înaintea disputei de la Păulești, Ionuț Pârvu a declarat: „Avem un grup unit, iar lotul este focusat pentru calificarea în play-off”. El nu a exclus o revenire pe teren, la 52 de ani, „dacă va fi nevoie”.

Fostul fundaș stânga al echipelor FC Brașov și Steaua București a mai spus că singura dezamăgire este că „nu ma putut lucra mai mult tehnico-tactic, din cauza terenurilor destul de proaste”. SR Brașov a avut și un cantonament în pauza de iarnă, la Horezu, în județul Vâlcea.

Destule absențe

SR Brașov se confruntă cu probleme de lot înaintea disputei de la Păulești. Nu vor juca Gödri Andras, Victor Trucă, Dragoș Sandu, accidentați, și Dragoș Popa. Ultimul este internat în spital, Pârvu relatând despre el: „Face mai multe analize. Nici doctorii nu îi dau de cap”.

Lider în Seria a 5-a din Liga 3 după 15 etape este CS Blejoi (38 p). Apoi urmează: CSO Plopeni (27 p), Olimpic Cetate Râșnov (24 p) și SR Brașov (23 p). Celelalte echipe brașovene, Kids Tâmpa (15 p) și Olimpic Zărnești (12 p), ocupă locurile 9, respectiv 10, ultimele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Brașov – victorie în deplasare. Pentru echipa antrenată de Ionuț Pârvu au marcat M. Ion și H. […]

Back to top button