Sport

SR Brașov are un nou antrenor

SR Brașov are un nou antrenor

Alesul este Ionel Pârvu. Fost jucător la FC Brașov și Steaua București, el a declarat, la instalare, că „este timpul ideal să revin în fotbalul mare”.

Obiectivul său este de a accede cu SR Brașov în play-off-ul Seriei a 5-a din Liga 3 la fotbal. Iar apoi, calificarea în barajul de promovare.

„Am încredere că voi putea să fac o echipă foarte bună, cu care să ne putem atinge obiectivele. În primul rând, îmi doresc de la jucători disciplină. În al doilea rând, muncă. Și în al treilea rând, să fie unitate la echipă. Spectatorii, care sunt foarte aproape de club, reprezintă principalul nostru atuu, a declarat Ionel Pârvu, noul „principal” al celor de la SR Brașov.

Ionel Pârvu a precizat și că va face pregătirea de iarnă alături de jucătorii săi.

Reunirea lotului formației fanilor „stegari” va avea loc pe 15-16 ianuarie. Conducerea grupării a anunțat că vor fi perfectate și câteva transferuri.

SR Brașov are un nou antrenor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Nu le am cu fotbalul dar intreb si eu: mai e vreun nivel sub liga 3?

Willy
Răspunde la  Călin Piştea
1 an în urmă

Merci. Deci nu e chiar asa de rau in Liga 3. Cam ca in politie. Mai e locala sub ei. Pana si jandarmii s-au saltat doua nivele, adica peste politie, conform operatiunii “Spalarea La Fata dupa Pacatele Savarsite la #10august”.… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Aby Popa a intrat sub comanda noului antrenor al celor de la SR Brașov, Ionuț Pârvu. […]

1 an în urmă

[…] disputei de la Păulești, Ionuț Pârvu a declarat: „Avem un grup unit, iar lotul este focusat pentru calificarea în play-off”. El nu a […]

Back to top button