Sport

SR BRAȘOV, speranțe către… Liga 2! Vedița Colonești, următorul hop

 

SR Brașov, echipa fanilor „stegari”, va susține sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”, meciul tur al semifinalei de baraj cu Vedița Colonești pentru accederea în Liga 2.

Antrenorul „galben-negrilor”, Liviu Nicolae (foto), a vorbit astăzi despre „dubla” echipei sale cu Vedița Colonești, punctând: „Sunt două partide pe care trebuie să le adoptăm total diferit. Cunoaștem destul de bine echipa adversă, dispune de fotbaliști cu experiență, care au jucat la un nivel superior. Este o formație bine clădită fizic, care are o apărare avansată. Din punct de vedere ofensiv, joacă direct pe poartă. Trebuie să gestionăm eficient momentele de joc ale rivalilor și să răspundem cum trebuie”.

În ceea ce o privește pe SR Brașov, Liviu Nicolae a spus că băieții săi au scăpat de presiunea ocupării locului secund în serie, precizând că sunt mai experimentați decât în septembrie, atunci când abia s-a format lotul: „Am analizat atât greșelile, cât și aspectele pozitive ale jocului nostru. În ultimele 3 partide s-a observat o îmbunătățire a evoluțiilor – am marcat 6 goluri (medie de 2/meci), primind 3 (medie de 1/meci). Jucătorii au arătat maturitate, dorință și atitudine, atuuri necesare pentru a spera să ajungem în Liga 2”.

De partea cealaltă, Cătălin Mihăilă, președintele Vediței Colonești, a declarat pentru Arena Olteană: „Suntem încrezători în şansele noastre. Întâlnirile directe dintre Coloneşti şi Braşov s-au incheiat în favoarea noastră, o victorie în perioada Atletic Bradu, echipa din Bradu fiind în perioada respectivă sub administrarea clubului Vediţa şi în toamnă acum doi ani, când am reuşit să plecăm cu un punct”.

„Ne propunem să trecem de primul tur”

La rândul său, Corona Brașov va juca vineri, de la ora 18.00, tot pe „Tineretului”, prima manșă a semifinalei de baraj pentru locul din eșalonul secund împotriva celor din Filiași.

Călin Moldovan, antrenorul Coronei Brașov, a declarat: „Suntem bucuroși că am ajuns să jucăm aceste jocuri de baraj. Chiar dacă am dominat categoric seria de Liga 3, acest lucru nu ne conferă statutul de favoriți. Calificarea se va decide în dublă manșă, meciurile cu Filiași vor fi echilibrate. Eu am încredere în potențialul echipei noastre. Ne propunem să trecem de primul tur de baraj. Apoi vom discuta…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare