Sport

SR Brașov și-a adus un jucător format în Germania / Meci cu liderul

SR Brașov și-a adus un jucător format în Germania. Este vorba de Robert Burcea, care tocmai a împlinit 25 de ani.

După ce a semnat cu SR Brașov, fundașul dreapta Robert Burcea a declarat: „Mă bucur mult că voi îmbrăca tricoul galben-negru și sunt sigur că împreună ne vom atinge obiectivul. Un asemenea oraș cu asemenea suporteri merită mult mai mult decât atât. Abia aștept întâlnirea cu suporterii și pe această cale le pot transmite că noi vom lupta până în ultima clipă”.

Astfel, SR Brașov și-a definitivat lotul cu care dorește să evite retrogradarea din Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal:

SR Brașov | MyTex.ro
SR Brașov și-a adus un jucător format în Germania / Meci cu liderul 10

După victoria din deplasare cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe – Vezi AICI, elevii antrenați de Rareș Forika joacă mâine, de la ora 15.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu liderul seriei, AFC Câmpulung Muscel. În cazul unui succes, cei de la SR Brașov ar acumula 10 puncte în clasament.

Două meciuri ale etapei a 17-a din Liga 3 – Seria a 5-a se dispută astăzi. Este vorba de Sepsi 2 Sf. Gheorghe – Olimpic Zărnești și AFC Odorheiu Secuiesc – Olimpic Cetate Râșnov. Sâmbătă se mai joacă Ciucaș Tărlungeni – Kids Tâmpa Brașov și KSE Tg. Secuiesc – Viitorul Curița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare