Sport

SR BRAȘOV, pregătire în ritm susținut! AMICALE…

 
La Tărlungeni, SR Brașov, echipa fanilor „stegari” ce activează în Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal, a susținut, marți după-amiază, un nou meci test. De această dată, adversară i-a fost Colțea Brașov, grupare din Campionatul Județean. 
 
SR Brașov s-a impus cu 5-1, golurile „galben-negrilor” fiind marcate de: Sandu, Godri, Horia Popa, Cenk și Gomboș.
 
După partidă, antrenorul Liviu Nicolae a declarat, potrivit contului de Facebook al SR Brașov: „Avem o planificare atât fizică, cât și tehnico-tactică, motiv pentru care este important să oferim minute egale tuturor jucătorilor, pentru a demonstra fiecare ceea ce poate în acest moment. Îmbucurător este faptul că suntem la un nivel fizic foarte bun, pentru acest moment, mai ales după 2 luni jumătate de pauză, lucru pe care l-am observat în testele fizice pe care le-am făcut luni.
Sperăm ca de săptămâna viitoare să avem și jucători noi în cadrul lotului, ca de la meciul cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț să putem contura un prim 11 pentru disputele oficiale ce urmează”.
 
Conform programului anunțat, SR Brașov susține astăzi un nou meci amical, cu Viitorul Ianca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare