Sport

SR Brașov – încă un capitol încheiat

SR Brașov a încheiat cu o victorie sezonul 2023-2024 al Ligii 3 la fotbal, 3-0 pe teren propriu cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe. Dar, din păcate, echipa fanilor stegari a terminat campionatul pe locul 9 în Seria a 5-a și a retrogradat în județ. Mai rămâne, însă, un dram de speranță, ca FRF s-o invite pe SR Brașov să participe și în stagiunea viitoare a Ligii 3, dacă nu vor fi suficiente competitoare la start.

SR Brașov – încă un capitol încheiat

„S-a încheiat încă un capitol din istoria SR. Mulțumim suporterilor, abonaților și membrilor Patreon că ați fost încă odată alături de echipă, chiar și atunci când nu ați fost răsplătiți pe măsură. Sunteți motivul pentru care #steagunumoare și motivația pentru toți cei ce îmbracă tricoul galben-negru”, a transmis conducerea SR Brașov.

Iar un susținător de nădejde al SR Brașov a precizat pe contul de Facebook al grupării: „O echipă care pe plan sportiv a retrogradat, dar cu un suflet curat, cu mulți suporteri, va rămâne mereu în inima stegarilor adevărați! Forza SR!”.

Credit foto: Roxee


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button