Sport

Olimpic Zărnești – K.O. / Tot în Liga 3

Olimpic Zărnești – K.O.

Formația antrenată de Mihai Stere a pierdut categoric și returul semifinalei de baraj cu SCM Rm. Vâlcea, de această dată, în deplasare, cu 6-0. Și în prima manșă, Olimpic Zărnești a clacat – Detalii, AICI.

Olimpic Zărnești – K.O.

„Cu tristețe, vă informăm că drumul echipei noastre către Liga 2 se oprește aici… Deși rezultatul nu a fost cel pe care ni l-am dorit, suntem mândri de efortul și dedicarea fiecărui jucător și membru al staff-ului nostru. A fost un sezon plin de provocări, dar și de momente frumoase care ne-au unit și ne-au făcut mai puternici. Mulțumim tuturor suporterilor noștri pentru susținerea necondiționată și pentru energia pe care ne-ați oferit-o în fiecare meci. Fără voi, nu am fi ajuns atât de departe. Vom continua să muncim din greu și să ne pregătim pentru viitoarele provocări. Rămâneți alături de noi, mai uniți și mai determinați ca niciodată!”, au precizat reprezentanții celor de la Olimpic Zărnești.

În schimb, antrenorul brașovean Călin Moldovan s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Liga 2, după ce formația sa, CSM Focșani, a remizat, în deplasare, 1-1, cu Bucovina Rădăuți. În tur, vrâncenii au câștigat cu 2-0.

Altfel, în ultima etapă din Seria a 5-a a play-out-ului din Liga 3, SR Brașov a câștigat cu 3-0 partida cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe de pe Stadionul „Tineretului”. De pe locul 9, echipa fanilor stegari a retrogradat în județ, la fel ca și Ciucaș Tărlungeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button