Sport

SR Brașov – în grațiile Municipalității / Noutăți anunțate de managerul Ciprian Jurubescu

SR Brașov – în grațiile Municipalității.

Echipa fanilor stegari a început lansat noua ediție a Ligii 3 la fotbal, instalându-se pe primul loc în Seria a 6-a după victoria clară din deplasare în fața celor de la Kids Tâmpa – Detalii, AICI.

Ciprian Jurubescu, managerul general al grupării SR Brașov, a spus că obiectivul galben-negrilor este să se claseze între primele 4 locuri la finalul sezonului regulat, anunțând și sosirile jucătorilor Marius Savu, Sergiu Șerban și Demeter Zsombor, ultimul de la Akademia Puskas. De asemenea, clubul s-a întărit și la nivel de antrenori, odată cu înregimentările lui Romeo Surdu și Gabi Simion.

SR Brașov – în grațiile Municipalității

În privința colaborării SR-ului cu Primăria Brașov, Ciprian Jurubescu a declarat pentru Radio România Brașov: „Odată cu terminarea alegerilor, administrația locală a făcut oarecum lumină în direcția fotbalului, identificându-se cu SR ca fiind baza unui viitor proiect de anvergură pe care toți microbiștii de la noi din oraș cred că și-îl doresc. După 10 ani de pauză, poate că Brașovul merită să se trezească sub o singură umbrelă. Să dăm credit unei echipe tehnice tinere, să dăm credit jucătorilor locali”.

Așadar, sunt șanse însemnate ca viitoarea grupare Fotbal Club Metropolitan (FCM) Brașov, invocată de primarul ales George Scripcaru în campania electorală – Detalii, AICI, să se facă având fundația asigurată de SR Brașov.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button