Sport

Veste bună pentru SR Brașov

Veste bună pentru SR Brașov

Echipa fanilor „stegari”, aflată în Liga 3 fotbalistică, a încheiat procesul avut cu Nicu Badea, fost președinte al Asociației Galben-Negru.

Conducerea SR Brașov i-a achitat datoria de 50.000 de lei actualului director al grupării Olimpic Cetate Râșnov.

Astfel, la finalul anului trecut, Tribunalul Brașov a decis: „Respinge cererea formulată de către reclamantul BADEA NICU în contradictoriu cu pârâta ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV SR MUNICIPAL BRAȘOV, prin reprezentat legal – președinte Dobrică Răzvan-Ionuț (n. președintele clubului la data când Nicu Badea a acționat în instanță), privind dizolvarea și lichidarea debitoarei, ca fiind rămasă fără interes”.

Decizia este definitivă.

În această speță, clubul SR Brașov a fost reprezentat de avocata Codruța Pirău.

Veste bună pentru SR Brașov

Dinu Țurcanu, președintele SR Brașov, a declarat pe această temă:

„Întrucât în presa de partid apar informații că SR Brașov este în procedură de lichidare, pot să vă confirm că SR Brașov a câștigat procesul cu directorul sportiv de la echipa din Râșnov, domnul Nicu Badea.

Datoria i-a fost achitată de ceva vreme, dar dânsul a înțeles să continue procesul, sperând că totuși va reuși să ne desființeze. Cam așa se colaborează între echipele din județul Brașov, din păcate, și cam asta e calitatea unora din oamenii de fotbal de la noi. Instanța i-a răspuns și procesul s-a încheiat.

Vom reveni la începutul anului 2023 cu numele noului antrenor principal și primele veniri de jucători. Ca de obicei, vom anunța totul când se bate palma.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] SR Brașov are un nou antrenor […]

Back to top button