Sport

SR BRAȘOV, „a fi sau a nu fi” în Liga 3… MECI DECISIV!

  • srbrasov_20.jpg
Sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, SR Brașov își joacă menținerea în eșalonul 3 al fotbalului românesc.
 
Gruparea antrenată acum de Ioan Naghi trebuie să câștige partida cu FC Hermannstadt II pentru a se situa deasupra liniei la finele ultimei etape din play-out-ul Seriei a 5-a.
 
„Suntem la mâna noastră și trebuie să ne facem jocul”, a declarat Ioan Naghi, completat de Cenk Firat: „Am început sezonul ideal, demonstrând în Cupa României unde este Steagu’ indiferent de nume și sigle. Continuarea nu a fost din păcate la fel, dar mereu am fost împreună, echipă și suporteri. Fiecare final de meci ne-a prins împreună, la victorie sau înfrângere. A mai rămas un meci, un meci unde depindem doar de noi, un meci cu care împreună vom închide capitolul acestui sezon și doar împreună putem începe următorul capitol tot în Liga 3”.
 
Foto: Facebook SR Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare