Sport

„SPOVEDANIA” lui Gigi Becali după ratarea calificării FCSB în grupele Europa League: „Poate e nevoie să mă las”!!!

 

FCSB a pierdut la Guimaraes, 0-1 pentru Vitoria (gol din penalty), și a ratat calificarea în grupele Europa League, după 0-0 în tur.

Înaintea meciului, Gigi Becali, patronul FCSB, spunea că, dacă portughezii vor da gol, el își va tăia capul. Joi, în miez de noapte, întregul stadion l-a ironizat, prin semne și inscripții, pentru declarația nesăibuită dată…

„ Problema este toată echipa. Avem o echipă de băieți, nu de bărbați. Cred că e chestie de pregătire. Ei nu sunt pregătiți și nu au curaj să se arate… Eu sunt de vină, pentru că trebuia să mă interesez de mai devreme, de când îmi spunea Ilie Dumitrescu că n-am preparator fizic. Nu are rost să dau vina pe unul și pe altul. Eu sunt vinovat, răspund eu. Ce să mai salvez acum? Gata, acum asta este… Nu e problema mea că Tănase și Coman dorm pe teren. Să rămână în România!… A murit cineva? Am pierdut un meci de fotbal, am ieșit din Europa, am luat un milion de euro. Atât am luat, nu e bine un milion de euro?… Bogdan Vintilă nu are el vină, a venit de 3 zile… O să plece cine trebuie să plece. De exemplu, Marc, polonezul, Belu, chiar și Salomao… Cu siguanță că este o pedeapsă de Sus. Domnul știe de ce. Poate e mai bine așa pentru mine. Poate nu trebuie să mă calific și să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne și atunci o să mă las. Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League”, a punctat Gigi Becali, la PRO X.

Altfel, Pintilii a arătat, prin semne, la finalul întâlnirii, că are de gând să se retragă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare