Sport

Sportul minții adună la BRAȘOV mari campioni

 

În perioada 2-4 decembrie, Brașovul găzduiește Campionatul Național de Șah al României, competiție la care și-au anunțat participarea maeștri internaționali, precum și juniori și junioare dornici să participe la o competiție de asemenea anvergură.

Competiția va aduna la start în jur de 140 de participanți din toată țara și se vor desfășura trei probe: șah rapid, blitz și dezlegări. Competiția se desfășoară sub egida FR Șah și este organizată de C.S. Șah Club Brașov, la Hotel Capitol.

Menționăm prezența campionilor en –titre: Corina Peptan (cea mai titrata jucătoare de șah a României, de 11 ori campioana națională și de 5 ori campioană mondială de junioare) și  brașoveanul Toma Radu (în vârstă de 18 ani).

Alături de ei se va afla și medaliata cu bronz din anul acesta la Campionatele Europene de Juniori de la Praga, Maria Lia (în vârstă de 8 ani), Apostu Adrian – administratorul Dino Parc – sponsor al evenimentului și Marele Maestru Internațional Ciprian Nanu- organizatorul evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare