Sport

SPAIMĂ la Mondialele de natație!

  • spaima.png

La Campionatele Mondiale de natație, unde românul David Popovici a cucerit, fabulos, două medalii de aur în probele de 100 și 200 de metri liber – SENZAȚIE. David Popovici, DIN NOU campion mondial!, au fost și momente de groază.

Americanca Anita Alvarez și-a pierdut cunoștința în apă în timpul probei de înot sincron, fiind salvată de antrenoarea sa, care s-a aruncat imediat în piscină, și de un spectator.

Un membru al personalului medical din cadrul competiției a anunțat, la 30 de minute după producerea incidentului de miercuri, că sportiva se simte bine. Ea ar fi leșinat din cauza stresului. 

„A fost înspăimântător”, a relatat antrenoarea Andrea Fuentes pentru Marca, subliniind: „Am sărit în piscină, pentru că nici un salvamar nu a făcut asta. Anita și-a revenit acum. Ritmul său cardiac, glicemia și nivelul de oxigen din organism sunt O.K. Joi se odihnește toată ziua, apoi medicii vor decide dacă va concura în finala pe echipe”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare