Sport

Sorina Grozav – amintiri din infernul Coronei Brașov / „Nu și-au cerut scuze față de noi și nu ne-au ajutat”

Sorina Grozav – amintiri din infernul Coronei Brașov.

Handbalista Rapidului și-a luat o pauză de la activitatea competițională, întrucât este însărcinată – Detalii, AICI.

Pentru Fanatik, soția fotbalistului Gicu Grozav, atacant la Petrolul Ploiești, a relatat că nu este pentru prima dată când iese din circuit pentru o perioadă îndelungată. Ea a adus în discuție, astfel, cazul cu terapia laser care a încălcat regulamentul internațional antidoping, în urma căruia majoritatea jucătoarelor de la Corona Brașov au fost suspendate între 15 și 20 de luni, iar echipa a fost retrogradată în eșalonul secund, după ce a fost ejectată din Cupa EHF, unde se calificase în faza grupelor.

Sorina Grozav – amintiri din infernul Coronei Brașov

„Nu este prima oară când am o perioadă de inactivitate. Cred că am învățat din prima perioadă și o să mă ajute mai mult. Când a fost cazul Coronei. Numai eu știu cât m-a afectat și cât am suferit. Dar am încercat să profit de timpul liber pe care l-am avut și m-am detașat de handbal. Mi-am pus în cap că trebuie să devin mai puternică și am reușit. M-a deranjat, pentru că lumea nu vede decât fațada. Nu știe ce a fost în interior și atunci pun eticheta că am fost dopate. Pentru noi a fost cea mai urâtă perioadă”, a declarat Sorina Grozav, fostă Tîrcă.

Handbalista aflată la Corona Brașov a primit un an și 4 luni de suspendare, relatând, conform sursei citate, despre perioada de coșmar prin care a trecut împreună cu coechipierele sale: „Am fost obligate, prin prisma contractului pe care îl aveam, să mergem la recuperarea pe care o făceam. Eu am fost printre puținele care au refuzat, dar am fost sunată de președinte (Liviu Dragomir – n.r.) să merg. Era o procedură nouă (terapia laser intravenos – n.r.), nu știam nimic despre ea. Am întrebat diferiți doctori, mi-au spus că e ok, dar eu nu aveam încredere. După, am fost depistată. Nu și-au cerut scuze față de noi și nu ne-au ajutat cât am fost suspendate. În perioada aia nu ne-au plătit. Și-au luat mâinile de pe noi ca și cum noi am fost principalele vinovate. Asta au încercat să scoată în față. Nu am avut voie să dăm declarații despre caz, pentru că erau audierile în desfășurare. Totul a trebuit să rămână într-un cerc restrâns. D-asta nici nu am vrut să vorbim, pentru că am încercat să o rezolvăm legal. Eram sub contract, dar există o clauză ca atunci când ești depistată pozitiv. Am încercat să ne facem dreptate, dar nu s-a putut”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare