Sport

Sorana Cârstea, gest superb pentru copiii născuți prematur

 

Tenismena Sorana Cârstea a decis să doneze banii câștigați în calitate de membră a echipei României la FedCup, circa 15.000 de euro, organizației „Salvați Copiii”.

Chiar dacă în aceste zile participă la turneul BRD Bucharest Open, Sorana a mers în orașul său natal, Târgoviște, pentru a vizita secția de neonatologie a Spitalului Municipal, care a primit un incubator performant pentru nou-născuți, cumpărat din banii donați de ea.

„Copiii născuți prematur au nevoie de o echipă bună și eu am decis să fac parte din echipa lor. Consider că fiecare dintre noi e dator să dea înapoi ceva societății unde s-a format. Mai mult, noi, ca sportivi, am beneficiat de ajutorul multor oameni minunați, care ne-au format și ne-au dat posibilitatea să fim apreciați, trebuie să fim un exemplu pentru societate. Ca mulțumire pentru că am avut și am onoarea să reprezint România la competiții internaționale precum Fed Cup, am dorit să donez acești bani, pe care eu i-am primit, unei organizații care știe ce să facă cu ei și să mă întorc în orașul de unde am plecat, împreună cu «Salvați Copiii», cu o dotare care poate va ajuta să crească viitori campioni din copilașii născuți prematur – și, cu siguranță, le va salva viețile. Îi chem pe toți colegii mei, sportivi de performanță, să dea un exemplu și să se implice activ în cauze ca aceasta și să începem să fim noi schimbarea pe care o vrem în societate. Joc pentru România, dau înapoi României. Mulțumesc Organizației «Salvați Copiii» România că mă învață cum să fac acest bine!”, a spus Sorana Cârstea.

În acest timp, Ministerul Sănătății…

(Credit foto: www.digisport.ro)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare