Sport

ȘOCURILE FINALULUI DE AN ÎN LIGA 1. Dan Petrescu și Victor Pițurcă, pe picior de plecare! Cine i-ar înlocui?! / UPDATE. Altă demisie!

  • piturca2_2.jpg
 

UPDATE. Antrenorul Mihai Teja a demisionat de la Poli Iași, după ce echipa n-a reușit să acumuleze decât un punct din ultimele 8 etape. În Copou ar putea ajunge Eugen Neagoe, ca director tehnic, fost până de curând la FC Hermannstadt.

………………………………………………………………………………………………………………

Antrenorul Dan Petrescu (foto 1) ia în calcul să părăsească în această pauză de iarnă echipa CFR Cluj, cu care a avut un parcurs excelent în Europa League, calificându-se în 16-imile de finală. Probabil, „Bursucul” este iritat de faptul că gruparea din „Gruia” a primit interzis la transferuri, el având pe masă și câteva oferte extrem de tentante. Se vorbește că este, din nou, curtat insistent din Rusia, de la Sochi…

„Nu se știe încă dacă o să rămân la CFR. Sunt în discuții, negocieri. O să vedem ce o să fac. Știți cum e în fotbal: fiecare antrenor are un preț sau o ambiție”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Aflat într-o relație tensionată cu patronul Mihai Rotaru (cel puțin așa susține mass-media sportivă), Victor Pițurcă (foto 2) ar fi „pe făraș” la Universitatea Craiova, mai ales după ce a pierdut, duminică seara, 0-2 (Man 2), pe „National Arena”, în fața FCSB-ului în Liga 1.

Sorin Cârțu, președintele clubului „alb-albastru”, a lăsat să se înțeleagă, tot la Digi Sport, și antrenorul care ar putea sosi în Bănie: „Mie îmi place foarte mult de Cristiano Bergodi”.

Se știe, italianul tocmai a fost demis de la FC Voluntari, „lanterna roșie” din Liga 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button