Sport

ȘOC. Un medic a dopat peste 150 de sportivi de înalt nivel!!!

 

În ediția de astăzi a publicației Sunday Times – care a mai făcut dezvăluiri cu privire la „afaceri” de dopaj în cursul anilor precedenți, s-a relatat despre medicul Marc Bonar (38 de ani), stabilit la Londra, și „rețeaua” sa de „clienți secreți”.

Înregistrat cu camera ascunsă de jurnaliștii de la Sunday Times, Bonar a declarat că printre cei peste 150 de „clienți” ai săi se află fotbaliști de top, de la Arsenal, Chelsea și Leicester, dar și cicliști participanți în Turul Franței ori jucători de tenis și campioni de arte marțiale.

„În cursul ultimilor 6 ani, el a «tratat» peste 150 de sportivi britanici și străini cu substanțe interzise, precum EPO, steroizi și hormoni de creștere, iar  performanțele realizate au fost fenomenale”, s-a inserat în Sunday Times.

John Whittingdale, ministrul britanic al Sporturilor, s-a declarat „șocat și preocupat” de dezvăluirile menționate, cerând deschiderea imediată a unei anchete independente în acest caz.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button