Sport

Șoc – se retrage; președintele FRH e vizat

Șoc – se retrage; președintele FRH e vizat.

Mihaela Evi, antrenoare la echipa secundă de handbal feminin a Gloriei Bistrița, a făcut un anunț neașteptat. Se retrage din handbal!

Asta s-a întâmplat după meciull cu Arena Tg. Mureș, încheiat 37-37, când antrenoarea Mihaela Evi a fost trimisă în tribune pentru proteste, potrivit eurosport.ro.

Potrivit lui Evi, cuplul de arbitri Dan Pavel și Radu Pentea din Zalău au comis 28 de greșeli împotriva echipei sale. 

Mihaela Evi a relatat în social-media: „După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitri au avut tupeul să îmi mai faca și raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți”.

Apoi, a continuat, cu referire la actualul președinte FRH: „Mulțumesc Constantin Din Handbal. Și pentru asta, dar și pentru toată presiunea și problemele pe care mi le-ați creat astă vară când încă eram antrenoarea lotulului național de tineret. Atunci nu m-ați putut face să renunț la handbal, dar uite că acum da. Mi-e scârbă și îmi ajunge. Pentru mine, astăzi, s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului. Să o facă șmecherii”.

Șoc – se retrage; președintele FRH e vizat.

Probabil, Alexandru-Dedu, fostul președinte al FRH, aflat acum la conducerea Coronei Brașov, râde în barbă…

Cea mai sexy antrenoare de handbal

Mihaela Evi este considerată de mulți cea mai sexy antrenorare din handbalul românesc. Mulți au sfătuit-o să se îndrepte către o carieră în modelling, însă ea a explicat că stilul său de viață nu este compatibil cu exigențele din domeniul respectiv.

„Nu m-aș încadra în tipare. Nu sunt și nu am fost niciodată slabă. Și nici nu o să fiu vreodată, pentru că îmi place să mănânc”, a declarat Mihaela Evi în mass-media sportivă din România.

Șoc – se retrage; președintele FRH e vizat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare