Sport

ȘOC LA FC DINAMO. A plecat Mircea Rednic!!! Cine îl va înlocui?!…

 

Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la fanatik.ro, care au informat că „Puriul” și-a reziliat contractul cu „câinii” în această dimineață.

Mircea Rednic a renunțat după o serie de contre cu Bogdan Bălănescu, unul dintre oamenii de încredere ai lui Ionuț Negoiță, acționarul principal al „alb-roșilor”.

Lui Rednic, care avea planuri mari în sezonul viitor cu Dinamo, i s-au reproșat clasarea slabă în play-out-ul Ligii 1, locul 3, și multele transferuri de jucători, destule nereușite.

Potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea lui FC Dinamo l-a ofertat pe Liviu Ciobotariu (ex-FC Botoșani) pentru postul de antrenor principal. El este în discuții pentru preluarea funcției de selecționer al Libanului, așa cum am mai anunțat. De văzut ce va alege…

UPDATE. Liviu Ciobotariu este, deja, în Liban și l-a refuzat pe Ionuț Negoiță, ca și Claudiu Niculescu – de altfel. Drept urmare, conform gsp.ro, Florin Bratu a devenit favorit pentru a prelua, din nou, banca tehnică a echipei din „Ștefan cel Mare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button