Sport

Site-ul FC BRAȘOV, imaginea reală a grupării…

  • fcbvsite.png

Intrăm pe site-ul FC Brașov (https://fcbv.ro/), club susținut cu milioane de euro din banii Municipalității, pentru a afla ultimele noutăți. 

Pe frontispiciu tronează o poză cu echipa antrenată de Ilie Stan (în centru) – vezi mai sus. L-am observat și pe Ioan Mărginean, afișând un look optimist, înaintea startului sezonului 2021-2022 al Ligii 2…

Ultima informație a secțiunii știri este: „FC Brașov și-a aflat astăzi programul din play-out-ul Ligii a 2-a”.

Dacă la secțiunile parteneri și magazin ale site-ului nu este absolut nimic, la contact – (și) pentru cei ce vor să sponsorizeze clubul condus, acum, de Marin Mitran apare… [et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

În fine, la categoria situații financiare, sunt postate două documente de anul trecut.

Altfel, este „la vie en rose” la FC Brașov, antrenorului Dan Alexa îi vin pe bandă diverși jucători necunoscuți de prin țările lumii – ultimul din Bosnia / Slovenia, pentru a închega o echipă care, așa cum a promis, va ținti play-off-ul Ligii 2 și apoi promovarea. 

Apropo, „Chirurgul” l-a declarat necorespunzător pe fundașul central Robert Gherghe, cotat pe site-ul Transfermarkt la suma de 125.000 de euro – N-a fost nevoie de el la FC BRAȘOV! A ajuns la…, fiind, însă, de acord cu sosirea argentinianului Juan Antonio Di Lorenzo, evaluat la doar 100.000 de euro – FC BRAȘOV. Cine va fi portarul titular?! Variantă din Republica Moldova….


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare