Sport

Simona Halep s-a retras

Simona Halep s-a retras
Deși și-a anunțat prezența săptămâna viitoare la turneul de la Oeiras (Portugalia), românca s-a răzgândit. Eliminată în primul tur la WTA Miami, la revenirea sa în tenis după un an și jumătate, Simona Halep urma să-și facă debutul în sezonul pe zgură la Oeiras, turneu de categorie inferioară, WTA 125.

Conform Sport.ro, Simona Halep a luat o decizie neașteptată cu câteva zile înainte de startul competiției, anunțându-i pe organizatori că nu mai poate să participe, cel mai probabil din cauza unor probleme medicale la genunchi.

Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta complet la antrenamente. Nu vreau să îmi grăbesc revenirea, așa că nu voi putea juca la Oeiras săptămâna viitoare” – a anunțat Simona pe rețelele de socializare.

De menționat faptul că Simona a acuzat și o afecțiune la umăr, care a împiedicat-o să joace pentru România contra Ucrainei, în Billie Jean King Cup, la finalul acestei săptămâni. Următorul turneu pentru Simona Halep este cel de 1000 de puncte de la Madrid, începând cu 22 aprilie.

Simona a primit un wild card și la turneul de la Madrid, competiție de categorie WTA 1000. Halep a câștigat întrecerea de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare