Sport

Simona Halep este… INABORDABILĂ!!!

 

În vârstă de 25 de ani, jucătoarea noastră de tenis, nr. 2 WTA, a încheiat relația avută cu fiul lui Teia Sponte, așa cum a relatat libertatea.ro.

Simona Halep și-a focusat, acum, întreaga atenție pe cucerirea primului său titlu de Grand Slam – fanii săi speră că va fi anul acesta la US Open, așa încât a pus viața sa personală pe planul secund.

„Fata asta e cu adevărat nebună! Betonată! Inabordabilă! Şi-a impus să nu aibă nici o relaţie până în momentul în care fie va trece pe primul loc în clasamentul WTA, fie va cuceri un trofeu de Mare Şlem… Am mai fost în cluburi, ea – nimeni şi nimic! Sper să-şi împlinească visul pe latură sportivă, altfel îşi va sacrifica, practic, viaţa personală. Şi timpul trece”, a declarat un amic al Simonei Halep – care a fost în anturajul sportivei noastre săptămâna trecută, când și-a petrecut câteva zile pe litoralul românesc, înainte de a pleca la Washington – pentru libertatea.ro.

Foto: Neal Trousdale


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare