Sport

Simona Halep, eliminată în turul secund la Wuhan

 

Simona Halep este de nerecunoscut. Liderul ierarhiei WTA a părăsit al doilea turneu consecutiv fără să câștige măcar un set.

La o lună după eșecul din primul tur la US Open, Halep a revenit pe teren la Wuhan, dar și aici a pierdut primul meci.

Calificată direct în turul secund, principala favorită a fost învinsă de slovaca Dominika Cibilkova (31 WTA), după un meci care a durat 85 de minute și în care românca a fost departe de nivelul ei obșnuit.

Primul set nu a avut istoric. Simona a acuzat probleme la spate și la coapsă, a cerut de două ori intervenția medicului și a cedat fără drept de apel, 0-6.

Slovaca a ajuns la opt game-uri consecutive câștigate și a avut 2-0 și în manșa a doua. A fost momentul în care Halep a intrat în meci și a câștigat 4 game-uri la rând. Românca a servit pentru set la 5-4, dar nu a putut „închide”, iar Cibulkova a întors și a câștigat manșa cu 7-5.

După 6-0, 7-5 cu Simona Halep, Dominika Cibulkova a avansat în turul al treilea la Wuhan, unde se va duela cu Daria Kasatkina (Rusia, 13 WTA), care a dispus de Xiyu Wang (China, 232 WTA), 6-1, 3-6, 7-6.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare