Sport

Simona Halep A ÎNCEPUT pregătirile de nuntă…

 

Relația dintre Simona Halep, jucătoarea de tenis aflată pe locul 6 WTA, și omul de afaceri Toni Iuruc este știută de mai toată lumea din România, fiind una extrem de serioasă, după cum au relatat apropiații cuplului.

Potrivit wowbiz.ro, Toni Iuruc a cerut-o, deja, în căsătorie pe Simona Halep, în genunchi, răspunsul primit de la sportivă fiind „Da”. Astfel, imediat cei doi au început pregătirile pentru nuntă, care, fără îndoială, va fi un eveniment grandios.

„Se vor căsători la anul, în luna septembrie, după ce Simona va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța, și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a relatat, conform sursei citate, un apropiat al familiei Simonei Halep.

Va fi o nuntă ca-n povești, cu circa 1.000 de invitați, atât rude și prieteni din partea mirilor, cât și personalități din România, în special din lumea sportului.

Wowbiz.ro a punctat, de asemenea, că Toni Iuruc este un om de afaceri de anvergură, deținând 6 firme. El ar fi un apropiat al fostului primar al Bucureștiului, Sorin Oprescu. Apoi, se știe, Dumitru Dragomir, ex-președintele LPF, a spus despre Iuruc, care este amic și cu fiul său – Bogdan, că este „un băiat pricopsit”.

Altfel, după retragerea din tenis, Simona Halep vrea să devină mamă și să-și dedice timpul creșterii și educației copiilor săi: „Va fi o viață împlinită”.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare