Sport

Simona Halep a abandonat în turul doi al turneului de la Washington

  • simona_103.jpg
 

Simona Halep a abandonat în timpul meciului din optimile turneului Citi Open, de categorie WTA 250, de la Washington cu rusoaica Anna Kalinskaya.

Simona Halep nu a reușit să termine partida cu Anna Kalinskaya, abandonând în setul doi al partidei, la scorul de (7-5, 2-0), după ce s-a plâns că îi este rău din cauza temperaturilor ridicate (34 de grade).

Duelul cu Anna Kalinskaya l-a început foarte rău și a pierdut rapid primele patru gameuri, fără să ofere o replică serioasă. În setul doi s-a mișcat tot mai greu, după ce a pierdut primele două gameuri s-a așezat pe scaun și a încercat să-și revină. Prosopul folosit nu a ajutat-o să se răcorească și a renunțat.  S-a ridicat, le-a spus adversarei și arbitrului că nu mai poate continua și a plecat, abătută, la cabine.

Pentru prezența în optimile turneului WTA de la Washington, Simona Halep va primi 4.100 de dolari și 30 de puncte în clasamentul WTA de simplu.

Pentru un loc în semifinale, Kalinskaya se va duela cu învingătoarea partidei dintre Lin Zhu (China, 97 WTA) și Kaia Kanepi (Estonia, 37 WTA și favorită 6).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button