Sport

Și ei au semnat cu FC Brașov / Rezultatul amicalului cu Tuzla

Și ei au semnat cu FC Brașov.

Este vorba de portarul Andrei Ureche, venit de la FC Botoșani, și mijlocașul Luca Florică (Progresul Spartac București). Tatăl ultimului este omul de afaceri Claudiu Florică – Detalii, AICI.

Și ei au semnat cu FC Brașov | MyTex.ro
Și ei au semnat cu FC Brașov / Rezultatul amicalului cu Tuzla 4

Și ei au semnat cu FC Brașov

Andrei Ureche (24 de ani) a fost împrumutat de la FC Botoşani. El are contract cu FC Braşov până în vară. Și Luca Florică (20 de ani) a fost cedat la gruparea „galben-neagră” până la finele actualului sezon.

Eșec pentru gruparea „galben-neagră”

FC Brașov a întâlnit astăzi, într-un meci amical în cadrul stagiului din Antalya, formația FK Tuzla City. Echipa din prima ligă bosniacă s-a impus cu 1-0. Golul a fost marcat de Eldin Mehmedovic, în minutul 83. Pe final de meci, Ştefan Blănaru a ratat două ocazii mari pentru FC Braşov.

Antrenorul Dan Alexa a început partida cu formula: Ureche – Burlacu, Vasu, Marc – S. Pîrvulescu, Boboc, Pășcăluță, S. Tudor, Dumbravă – Mitrov. Cociș. În repriză secundă a fost folosit și restul lotului.

„A fost un joc împotriva unui rival bun, de primă ligă. Am preferat să împart echipa în două. Mă bucur că suntem sănătoşi. Din păcate, aici bate foarte tare vântul şi condiţiile de joc au fost puţin improprii”, a declarat antrenorul Dan Alexa la final.

FC Brașov a mai jucat în Turcia cu Șahtior Karagandy (2-0) și BK Fremad Amager (1-1). Ultimul meci amical va avea loc pe 9 februarie, contra lui Dinamo Kiev U19.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] În Antalya, brașovenii au mai evoluat cu Șahtior Karagandy, 2-0, BK Fremad Amager, 1-1, și Tuzla, 0-1. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare