Sport

Și Bianca Tiron A PLECAT de la Corona Brașov!!! A semnat cu… / Ce a postat jucătoarea pe Facebook la despărțirea de echipa de la poalele Tâmpei?!…

 

Interul stânga Bianca Tiron a plecat de la Corona Brașov, reîntorcându-se la Dunărea Brăila, unde a fost prezentată oficial.

„Sunt onorată că mi s-a oferit posibilitatea să revin să joc alături de o echipă puternică și ambițioasă cum e Dunărea Brăila. Îmi plac mult echipa, staff-ul și bineînțeles publicul brăilean, care m-a susținut și m-a primit mereu cu încredere și căldură. Revin cu forță, optimism și cu încrederea că vom avea o colaborare bună, cu rezultate pe măsură. Brăila, ne vedem la sală!”, a declarat Bianca Tiron.

Handbalista în vârstă de 24 de ani, originară din Iași, a postat pe contul său de Facebook următorul mesaj după despărțirea de Corona Brașov: „Am luat decizia de a merge mai departe. Sosesc la un moment dat în viaţă momente când realizezi că locul tău nu mai e acolo. E ca şi cum te-ai trezi dintr-un somn adânc şi-ţi dai seama că trebuie neapărat să sari din pat şi să mergi mai departe. Am avut motivele mele, pe care prefer să nu le dezbat aici şi acum… Mulțumesc Corona Brașov pentru acești doi ani, pentru sprijinul si încrederea acordată. Au fost doi ani frumoși și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au sprijinit. Vă doresc mult succes mai departe și mă bucur că am facut parte din Familia Corona Brașov”.

Și Minaur Baia Mare și-a exprimat dorința de a o avea în lot pe Bianca Tiron, dar, până la urmă, Brăila a avut câștig de cauză.

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV – cu cine va juca în prima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin?! Meciurile șoc ale „galben-albastrelor” sunt în etapele…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button