Sport

Și Adrian Veștea a vorbit despre noi stadioane / Nu și referitor la Tineretului

Și Adrian Veștea a vorbit despre noi stadioane.

„Astăzi, am participat, alături de Ionuț Lupescu, managerul sportiv pentru consiliere al CS Dinamo București, la ședința Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, în cadrul căreia au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru construirea unei arene multifuncționale pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București și a unui stadion în municipiul Timișoara”, a declarat ministrul Dezvoltării, fost președinte al Consiliului Județean Brașov.

Și Adrian Veștea a vorbit despre noi stadioane

Potrivit lui Veștea, Stadionul Dinamo, cu o valoare avizată de 854,5 milioane de lei, va fi destinat meciurilor de fotbal și celor de rugby și va avea 25.000 de locuri în tribune, două parcări, spații de cazare cu 80 de locuri, un spațiu expozițional, un amfiteatru pentru 200 de persoane, o sală de mese cu 160 de locuri, spații de antrenament ce vor deservi o parte dintre disciplinele sportive care intră în obiectul de activitate al CS Dinamo București, precum și un centru de recuperare pentru sportivi.

Stadionul din Timișoara are o valoare avizată de 836,9 milioane de lei, va dispune de 30.000 de locuri în tribune și va putea găzdui și alte tipuri de evenimente, non sportive, de tipul spectacolelor sau concertelor.

„În perioada următoare, indicatorii tehnico-economici vor fi supuși aprobării în ședința Comitetului interministerial, după care vom prezenta cele două acte normative în Guvern!”, a punctat ministrul Dezvoltării.

Interesant este că, nu demult, Adrian Veștea i-a transmis lui Allen Coliban, primarul Brașovului, ca Municipalitatea să întocmească un proiect pentru un nou stadion în orașul de la poalele Tâmpei, pentru ca acesta să fie construit, ca Sala Polivalentă din Bartolomeu, prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Poate că Allen Coliban are de gând ca ridicarea noului Stadion Tineretului (Detalii, AICI) să se facă pe banii Primăriei Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
5 luni în urmă

Dupa ce ca i-a dat mur-n gura lui Coliban ce trebuie sa faca, usr-istul nici pana azi nu a pus problema in Consiliul Local!!

5 luni în urmă

[…] Și Adrian Veștea a vorbit despre noi stadioane / Nu și referitor la Tineretului […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare