Sport

Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului

Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului.

„Refacem Stadionul Tineretului din temelii. Îl aducem la standarde internaționale. Avem indicatorii tehnico-economici aferenți refacerii din temelii a Stadionului Tineretului. Costul total pentru amenajarea stadionului, cu o capacitate de 9.716 locuri, este de aproape 150 de milioane de lei. Noul stadion ar urma să poată organiza meciuri de fotbal, ar îndeplini cerințele de acreditare UEFA, dar ar putea fi folosit și pentru organizarea altor tipuri de evenimente”, a declarat Allen Coliban.

Noi am informat despre proiectul new Tineretului – AICI.

Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului

În continuare, primarul Coliban a făcut o lecție de istorie pe tema dată.

„2008. Vechea administrație vorbea încă de atunci despre un nou stadion de fotbal în Brașov. New-Municipal. New-Tineretului. Intenții lăudabile de altfel. Brașovul a avut și are nevoie de un stadion care să îndeplinească standarde actuale de calitate. Din păcate, «stadionul vechii administrații» a rămas o Fată Morgană timp de 12 ani. Un miraj pe care vechea administrație punea câte un reflector în anii electorali. În 2008. În 2012. In 2016. În 2020. În toți acei ani, noul stadion a rămas la nivel de promisiune electorală niciodată onorată”, a comentat Allen Coliban, care a prezentat și unele imagini, realizate de proiectanți, despre cum va arăta noua arenă (vezi mai jos).

Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului | MyTex.ro
Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului 10

„De aici mai departe e rolul consilierilor locali să aprobe indicatorii tehnico-economici, astfel încât Brașovul să aibă un stadion nou-nouț”, a mai precizat Coliban.

De altfel, astăzi ește programată o ședință a Consiliului Local Brașov (și) cu acest punct (noul Stadion Tineretului) pe ordinea de zi.

Altfel, poate, Allen Coliban ar trebui să aducă în discuție și falimentul proiectului său referitor la FC Brașov și banii (milioane de euro) aruncați aiurea de la bugetul local…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
5 luni în urmă

Cine-l mai crede pe mincinosul ăsta?

5 luni în urmă

[…] Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului […]

5 luni în urmă

[…] Ce a spus primarul Brașovului despre noul Stadion Tineretului […]

5 luni în urmă

[…] Allen Coliban a precizat că acest proiect a primit, deja, avizul Comisiei de Circulație: „Cu siguranță, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare