Sport

Show la Patinoarul „Olimpic”. Derby „sold out”. Revine „teddy bear toss”, tradiţie întreruptă de pandemia Covid-19

Show la Patinoarul „Olimpic”. Derby-ul hocheiului românesc, Corona Braşov – Sport Club Miercurea Ciuc, readuce la Patinoarul „Olimpic” tradiţia „teddy bear toss”, întreruptă în precedentele sezoane de pandemia Covid-19. Interesul pentru acest meci special a fost unul uriaş, astfel că partida se va disputa cu casa închisă, toate biletele disponibile fiind vândute cu două zile înaintea confruntării.

Show la Patinoarul „Olimpic”. „🙏Mulțumim tuturor! Toate biletele la meciul Corona Brașov – Miercurea Ciuc au fost vândute.

🧸 Mulțumim că sunteți alături de echipă și ați răspuns în număr atât de mare la apelul lor caritabil. Să strângem un munte de jucării, un munte de bucurie!

💛💙Ne vedem la patinoar!”, se arată pe Facebook Corona Brasov.

Show la Patinoarul „Olimpic” | MyTex.ro
Foto: Facebook Corona Brasov

Jocul contează pentru Erste Liga la hochei pe gheaţă. În clasament, Corona e pe 3, cu 35 p, ciucanii ocupând locul 5, cu 34 p. Rămâne de văzut cum se vor prezenta „lupii”, în condiţiile în care au pierdut ultimele şase meciuri directe cu SC Miercurea Ciuc, iar în precedentele trei jocuri nu au reuşit nici măcar să înscrie. În cele trei dueluri din acest sezon, harghitenii au câştigat cu 7-0, 1-0 şi 3-0.

Show la Patinoarul „Olimpic”. „Fiecare jucărie de pluș înseamnă zâmbetul pe fața unui copil”

Fanii care vor sa ofere o bucurie unor copii pot dona jucării de pluş, care vor ajunge pe gheaţă în momentul în care „lupii” vor înscrie primul lor gol sau, dacă ai noştri nu vor reuşi să marcheze, la finalul partidei. Pentru ca jucăriile să nu se deterioreze, acestea ar trebui protejate în pungi.

Show la Patinoarul „Olimpic” | MyTex.ro
Foto: Facebook Brasov Wolves

💖Dăruim împreună!

🧸Haideți să adunăm la meciul din 9 decembrie, cu Sport Club Miercurea Ciuc, un munte de jucării de pluș și să aducem bucurie de Crăciun!

🎄 Prietenii noștri de la Fundatia Bucuria Darului ne vor ajuta apoi să ducă jucăriile la copiii care au cea mai mare nevoie de ele!

💖Fundatia Bucuria Darului este locul de făcut bine. Este locul unde se întâlnesc oamenii care au nevoie de ajutor și cei care vor să aducă bucurie în vietile celor vulnerabili. Peste 500 de oameni din Brașov primesc în fiecare zi un pranz cald, iar binele adus se întinde în 27 de sate din jurul Brașovului pentru care fundația oferă lunar alimente și ajutor atunci când este nevoie!

🧸Putem ajuta și noi! Fiecare jucărie de pluș înseamnă zâmbetul pe fața unui copil!

Haide și tu la patinoar pe 9 decembrie cu o jucărie de pluș!”, a anunţat Corona Braşov pe Facebook.

hochei
Show la Patinoarul „Olimpic”. Derby „sold out”. Revine „teddy bear toss”, tradiţie întreruptă de pandemia Covid-19 17

3 puncte din „dubla” cu Fenestela

Altfel, la mijlocul săptămânii, Corona a jucat două partide în deplasare cu CSHC Fenestela 68, în Liga Naţională. Marţi, gruparea din Tg. Secuiesc s-a impus cu 3-1 (Molnar 2, Gecse / Sweeney), braşovenii câştigând confruntarea de miercuri, 5-2 (VanWormer, Schaber, Zagidulin, Bors, Sills / Roth, Karamnov).

SURSE FOTO: Facebook Corona Brasov, Facebook Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button