Sport

SFAT pentru arbitrul făgărășean Marian Barbu: „Să facă pe salvamarul în Thasos”…

  • barbu_9.jpg

Arbitrul făgărășean Marian Barbu, cu ecuson FIFA, a făcut „praf” – se știe – meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj, 1-1, disputat duminică pe Arena Națională în prima etapă din Superliga.

Jurnalistul Narcis Drejan a criticat în termeni duri prestația lui Barbu la GSPLive: „Se poate face cofetar, poate să meargă să vândă oferte pentru Thasos. Ar fi perfect pentru el, mai ales că am văzut că din punct de vedere fizic e ok. Chiar ar merge să facă pe salvamarul în Thasos sau să facă un pește la grătar. Sunt faze clare, iar el era acolo. Plus, la cum s-a auzit tibia ăluia după intrarea lui Șerban cu cramponul pe apărătoare, nu ai cum să nu auzi. Arbitrul de rezervă era și el ajutor de grataragiu. Cumva ai impresia că se și aleg, zici că sunt prieteni. Cu cât e mai incompetentă brigada, cu atât e și mai slab arbitrul de rezervă. A fost un VAR pe genunchi în prima etapă. A fost un fiasco”.

Marin Barbu a fost propulsat în elita arbitrilor români și prin intermediul AJF Brașov, unde președinte este Octavian Goga, care e și vicepreședinte FRF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare