Sport

Sexy-handbalista de la Corona Brașov – primele cuvinte în românește

Sexy-handbalista de la Corona Brașov.

Muntenegreanca Bobana Klikovac a fost catalogată de fani și presă ca fiind una dintre cele mai frumoase handbaliste din lume.

Din această vară, ea este jucătoarea grupării susținute financiar de Primăria Brașov (Detalii, AICI), având un salariu de circa 7.000 de euro pe lună. Prin comparație, Alexandru Dedu, managerul general sportiv, are un salariu lunar de 5.000 de euro, pe contract de activitate sportivă. Și Ionuț Necula, directorul general interimar al clubului – șeful lui Dedu, cum ar veni, are o remunerație de vreo 7.000 de lei lunar.

Sexy-handbalista de la Corona Brașov

Bobana Klikovac se pregătește sub comanda antrenorului Alin Bondar. Ea a și început să învețe românește, relatând: „Îmi place Brașovul, e un oraș frumos. Mă simt foarte bine și binevenită la echipă. Lotul e tânăr, dar cu ambiții mari.

„Bomba sexy” de la Corona Brașov este conștientă de frumusețea ei, însă vrea să impresioneze lumea prin jocul prestat. 

„Este un compliment faptul că lumea apreciază că arăt bine. În primul rând, eu cred că sunt o handbalistă de valoare și asta este cel mai important. Nu joc handbal cu frumusețea, eu vreau să fac performanță”, a declarat, acum ceva vreme, Bobana Klikovac pentru Pro Sport.

Foto: Facebook Bobana Klikovac


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Eu am crezut ca doar tanti Lili si repostaca facebocista mai dau rateuri de cate ori reposteaza cate ceva. Dar vad ca si nea Vrabie o arde cu talent. Ia uitati, aducere din condei:„Bomba sexy” de la Corona Brașov este… Citeşte mai mult »

Adi
9 luni în urmă

Cel puțin cinci junioare de la Corona s-au transferat la alte cluburi. Poate cercetați de ce s-a intimplat asa ceva. Veți afla lucruri “interesante” printre care și faptul ca “marele” manager sportiv nu s-a implicat de loc în rezolvarea problemelor.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare