Sport

Sepsi continuă pasa neagră / Ce a spus Ciobotariu / Schimbă Dioszegi?

Sepsi continuă pasa neagră. Echipa covăsneană de fotbal a pierdut și la Constanța, 1-2, în ciuda eurogolului înscris de Marius Ștefănescu.

La finalul partidei, antrenorul Liviu Ciobotariu a comentat: „Din păcate, am primit două goluri care puteau fi evitate. Este adevărat, suntem pe o pantă descendentă ca și rezultate, dar și ca joc. Nu arătăm bine deloc. Va trebuie să ne strângem, să analizăm bine greșelile și să nu le mai repetăm. A fost un meci greu. Farul e campioana României. Avem o formă slabă. Ghinionul parcă nu se mai termină la noi. Greșim și individual, și colectiv!”.

Sepsi continuă pasa neagră

 „Ciobi” a mai spus: „Acum o lună aveam cea mai bună apărare și nu pierdusem de 13 jocuri. Acum suntem o echipă care nu se mai regăsește. Undeva e o problemă, iar eu trebuie s-o găsesc, pentru că altfel lucrurile se complică”.

În prezent, Sepsi Sf. Gheorghe se află pe locul 9 în clasamentul Superligii. Are 12 puncte acumulate din 9 meciuri disputate. Cu 14 puncte, FC Hermannstadt ocupă, momentan, ultima poziție de play-off din 10 partide. Lider este FCSB (25 p), cu 10 întâlniri susținute.

Rămâne de văzut dacă finanțatorul Laszlo Dioszegi va mai avea răbdare cu Ciobotariu sau va schimba conducerea băncii tehnice. Din câte se știe, Laszlo Balint ar fi în „joc de glezne”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare