Sport

Laszlo Balint – variante din Superligă

Laszlo Balint – variante din Superligă.

Antrenorul brașovean de fotbal, posesor al licenței PRO, ar putea reveni „în iarbă” în această perioadă. Așa cum se vehiculează în lumea fotbalului românesc, el ar fi în vizorul mai multor formații din primul eșalon.

Laszlo Balint – variante din Superligă

Așa cum am relatat, el ar fi intrat, iar, în atenția lui Laszlo Dioszegi pentru a-l înlocui pe Liviu Ciobotariu la Sepsi Sf. Gheorghe – Detalii, AICI. Destui fani ai grupării covăsnene nu agreează, însă, soluția Balint, pentru că și acesta practică un fotbal defensiv.

Apoi, Laszlo Balint ar putea reveni la UTA Arad, acolo unde a mai activat în două perioade. Așa cum a informat Gazeta Sporturilor, antrenorul Mircea Rednic este „pe făraș”, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din acest început de sezon. La „Bătrâna Doamnă” au rămas, însă, puțini jucători care au mai lucrat cu Balint, printre care și brașovenii Florin Iacob și Alexandru Benga. Asta pentru că „Puriul” a făcut „revoluție” în vară, după ce a salvat echipa de la retrogradare.

Și FC Voluntari s-ar interesa de Laszlo Balint, acolo unde Ilie Poenaru&Marin Dună sunt la un pas de demitere. Totul va depinde de Gigi Nețoiu, care a fost pus de primarul Pandele șef al sportului în urbea ilfoveană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Laszlo Balint este pe lista scurtă a grupării Petrolul Ploiești, alături de Ionuț Badea, deși se vorbește […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare