Sport

Sepsi Arena intră în pregătiri pentru organizarea Mondialului de hochei pe gheață

Sepsi Arena intră în pregătiri pentru organizarea Mondialului de hochei pe gheață.

Între 27 aprilie și 3 mai 2025, Campionatul Mondial de hochei pe gheață – Divizia I/A masculin se va desfășura la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. Alte date importante despre acest Campionat Mondial de hochei – AICI. Astfel, de la mijlocul lunii octombrie, la Sepsi Arena vor începe pregătirile pentru a fi totul la înălțime.

Prin urmare, meciurile ori diversele evenimente ce au fost programate a se desfășura în perioada următoare la Sepsi Arena vor fi mutate în celelalte săli din oraș, așa cum a informat We Radio.

Sepsi Arena intră în pregătiri pentru organizarea Mondialului de hochei pe gheață

Sepsi Arena, aflată la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, a fost inaugurată în anul 2017. Are o capacitate de 3.000 de locuri în tribune şi circa 450 de locuri de parcare pentru autoturisme şi autocare. A fost concepută pentru a putea găzdui atât competiţii sportive, cât şi diverse evenimente culturale şi artistice. Valoarea investiţiei s-a cifrat la peste 19 milioane de euro, banii fiind alocaţi din bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii.

„Sepsi Arena încă niciodată până acum nu a fost transformată în teren de hochei… Dar tribunele sunt retractabile şi au fost concepute astfel, pentru că terenul de hochei este mai mare decât un teren de handbal sau de baschet. La evenimentele culturale de multe ori au fost retractate şi vom face acolo un teren de hochei unde vom organiza Campionatul Mondial din 2025″, a declarat, pentru AGERPRES, Antal Arpad. 

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button