Sport

Semifinala Fed Cup Franţa – România se va juca în oraşul… Emil Boc va fi şi în „Hexagon” şef de galerie!!! UPDATE. Meciul ar putea avea loc la Cluj!!!

 

UPDATE -11.53.

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, vrea ca semifinala de Fed Cup Franţa – România să aibă loc la Cluj, relatând la Digi Sport: „Ideea este că în acel week-end este Paştele catolic. Se ştie că sunt vacanţe, oamenii pleacă… Aşa că ar exista o mică şansă pe care noi încercăm să o speculăm… Ştiu la ce să ne aşteptăm acolo. De foarte multe ori, arbitrul de scaun trebuie să intervină pentru ca meciul să se poată disputa în condiţii de fair-play. Altfel, dacă francezii vor alege să joace pe zgură, atunci probabil că se va alege o arenă din sud, iar dacă vor alege să se joace în sală, probabil că vom merge la Paris”.

………………………………………………………………………………………………………….

Primarul Clujului şi-a făcut cu prisosinţă datoria de şef de galerie la Ostrava, în meciul câştigat, fascinant, de jucătoarele noastre de tenis în faţa puternicei reprezentative a Cehiei – detalii aici:

ROMÂNIA este în SEMIFINALELE FED CUP. Begu și Niculescu, meci FABULOS la dublu

FED CUP. România se „bate” cu Franța în semifinale

Emil Boc a avut-o alături, în tribune, şi pe soţia sa, braşoveanca Oana, promiţând că le va încuraja pe Simona Halep & Co. şi în Franţa.

„Am aflat că nu se joacă la Paris, ci la Nisa. Aşa că acum o să căutăm mijloace de transport. Aici ne-am mobilizat cu autocarul, am venit frumos, ne-am rezervat hotel. Nu e deja oficial? Mi s-a părut că e deja oficial… Mie aşa mi-a rămas în minte”, a relatat Boc conform prosport.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare