Sport

Secundul lui Isăilă – un antrenor din Superligă?

Secundul lui Isăilă – un antrenor din Superligă?

Antrenorul brașovean Daniel Isăilă pregătește echipa Baniyas FC, din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Acolo activează și Cosmin Olăroiu, antrenor la Al-Sharjah. De Cosmin Contra s-a vorbit, recent, că ar prelua conducerea tehnică a formației Al-Nasr Dubai.

Nicolae Constantin, antrenorul grupării Petrolul Ploiești, pare atras din ce în ce mai mult de mirajul Orientului. Mai ales că la clubul prahovean sunt mari probleme cu banii.

„E clar că de la bani pleacă toate. I-am spus și președintelui. Nu știu ce va fi din iarnă, dar faceți, fraților, un teren de antrenament, undeva să putem să ne pregătim și noi ca oamenii. Asta trebuie pentru Petrolul prima dată. Eu asta aș face cu primii bani. Nu salarii, nu nimic. Cu salariile mai răbdăm. Antrenorul de portari de la Sepsi câștigă aceiași bani pe care îi câștigă antrenorul principal de la Petrolul. Ca să facem o diferență între ce e Sepsi în momentul ăsta și ce e Petrolul. În secunda asta, dacă m-ar oferta Isăilă să fiu secund, aș pleca să fiu secund. Aici, în România, în nebunia asta, e greu. Poate la alte cluburi e ușor”, a spus Nicolae Constantin la Ploiești TV.

Se știe, Gabi Tamaș i-a făcut plângere penală antrenorului Nicolae Constantin. Fotbalistul brașovean a fost înregistrat fără voia lui într-o discuție telefonică, aceasta apărând ulterior în mass-media. Urmarea, Tamaș și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești. Acum se pregătește cu FC Brașov.

Secundul lui Isăilă – un antrenor din Superligă?Articole asemănătoare

0 0 voturi
Article Rating
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comments
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button